BMW

A Magyarországi BMW és a Wallis BMW nagykövetéknek kérték fel Talmácsi Gábort, aki így különböző BMW modellekkel közlekedik az utakon.

A BMW-vel már régóta közvetetten jó kapcsolatot ápol Gábor, hiszen a BMW a MotoGP sorozat egyik jelentős stratégiai partnere és így minden MotoGP futamon képviselteti magát a paddockban.

Az együttműködés keretén belül Gábor már közlekedhetett X5-ös, i3-as és GT3-as BMW-vel is.

 

BMW Motorrad

„A BMW G 310 R egy kimondottan fürge és jól kezelhető motor, meglepett a dinamizmusa és a mindennapi használhatósága. Az, hogy a BMW Motorrad már ebben a kategóriában is ilyen erős alternatívát kínál, azt gondolom, hogy kiváló lépés a márka részéről” – osztotta meg első benyomásait Talmácsi Gábor az átvétel során.

„Nagy megtiszteltetés és öröm, hogy Talmácsi Gábor elfogadta a felkérésünket és a BMW Motorrad Magyarország márkanagykövete lett. Talma kiemelkedő sportolói karrierje, személyisége, a részletekbe menő professzionalizmusa tökéletesen illik a BMW Motorrad által képviselt értékekhez. Bízunk benne, hogy a frissen létrejött partnerség, mind Talmácsi Gábor, mind a BMW Motorrad számára gyümölcsöző lesz. A BMW Motorrad Magyarországon is egy sikertörténetet épít, az idei év első hat hónapjában a BMW a legnépszerűbb márka az 500 cm 3 feletti kategóriában, mely pozíció megtartásához az év során érkező újdonságok is nagyban hozzájárulhatnak. Talmácsi Gábor személye, márkanagyköveti aktivitása reményeink szerint további vonzerőt, érvet jelent majd a BMW motorkerékpárok mellett” – mondta el Zámbó Balázs, a BMW Group Magyarország motorkerékpár márkavezetője az átadás alkalmával a Wallis Motor Pest Hungária körúti motorkerékpár szalonjában.

Hírek