A pálya

A pályát Talmácsi Gábor édesapja Talmácsi István hozta létre és 2010 májusában nyitották meg. A pálya nem csak egy 380 méter hosszú versenypálya, hanem ott található a Talmácsi Racing bázisa és motoros iskola infrastrutúrája is. A pálya kialakítása és vonalvezetése a Talmácsi családot dicsérik, amely olyan kanyarkombinációkból áll, hogy mindkét irányba jól motorozható és kiválóan alkalmas különböző motoros vezetési technikák elsajátítására. Minden egyes megtett méter, illetve kilométer tartogat tanulnivalót.

Mindezek mellett a megvalósítás során fontos szempont volt, hogy a biztonságos motoros oktatására is alkalmas legyen a versenypálya.

A pályán kapott helyet a Talmácsi Gábor kiállító terem is, melyben Gábor gyermekkora óta használt versenygépei, ruhái, kupái és a versenyzéssel összefüggő tárgyak, emlékek kerültek közszemlére.

Nyitva tartás:

Márciustól-októberig van lehetőség a pályán motorozni. Emellett a téli időszakban külön kérésre is kipróbálható és megtekinthető a pálya. Nyári időszakban egyedi kérésre éjszaka is van mód a motorozásra a kivilágított pályán.

A motorozást minden esetben szükséges előre egyeztetni!

Árak:

Az árakról kérjük tájékozódjanak személyesen Ficzere Ágnesnél (ficzere.agnes@gmail.com, +36 30 625 9074) vagy a talmacsigroup@me.com emailcímen.

PÁLYAHASZNÁLAT
Motorozás bérelt motorral és védőfelszereléssel
Motorozás saját motorral és védőfelszereléssel
Éves bérlet:a bérlet tulajdonosa az év bármely napján ingyenesen motorozhat a pályán. A motorozáshoz motort és védőfelszerelést biztosítunk.

MOTOROS OKTATÁS

ALAPTANFOLYAM: A gyermekek oktatása szigorú fokozatosság betartása mellett történik, lépésről lépésre sajátítják el a motor kezelésének alapjait.

Az oktatás időtartama 5 hét, heti 2 x 2 órás foglalkozásokkal.

Motort, védőfelszerelést biztosítunk.

HALADÓ: Az alaptanfolyam elvégzése után, lehetőség van továbblépési lehetőségre, melyhez a Talmácsi Ring biztosítani tudja a megfelelő technikai hátteret.

PÁLYAHASZNÁLAT: A Talmácsi Ring lehetőséget biztosít azoknak a motorozni vágyó gyermekeknek, vagy felnőtteknek, akik csak ki szeretnék próbálni a pályamotorozást. A Talmácsi Ringen lehetőség van 1 napos kurzusokra is, ahol a saját motorral és védőfelszereléssel rendelkező motorosokat is szívesen várjuk.

A motorok

Az alapoktatást Yamaha PW típusú 50 köbcentis kismotorokon oktatjuk. A biztonságos motorozás élményét az automata váltórendszer és a biciklihez hasonlatos első és hátsó fék jelenti. Néhány jellemző adat a motorokról: Kétütemű motor, – léghűtéses, – 2,7 Le teljesítmény, – elöl és hátul dobfékes.  A Yamaha PW 50-es típus mintegy 2 évtizedes múltra tekint vissza. Ez a legkedveltebb olyan kismotor, amely segítségével könnyen megtanulható a gyermekek számára a motorozás, amely komoly izgalmakat nyújt ugyanakkor megbízható és biztonságos szerkezet. Nagy segítséget nyújt a jövő tehetségeinek a motorozás alapjainak az elsajátításában. Jelenleg a rendelkezésünkre állnak ilyen motorok és természetesen az oktatáshoz szükséges védőruházat is, többféle méretben. Haladók képzéséhez is rendelkezünk megfelelő technikai háttérrel.

Kitelepülések

A Talmácsi Ringen rendezett programokon való részvételi lehetőségek mellett más rendezvényeken is megjelenünk gyermekek részére kialakított élményparkunkkal. Árainkról személyesen érdeklődhetnek: Ficzere Ágnes (ficzere.agnes@gmail.com, +36 30 625 9074) vagy a talmacsigroup@me.com emailcímen.

Az élménypark  a következő lehetőségeket tartalmazza, melyek együtt és külön-külön is rendelhetőek:

Talmácsi Mobilpálya bérlése

A mobil pályás kitelepülés során vállaljuk a gyerekek ingyenes motoroztatását  50cc PW Yamaha motorokkal. Természetesen minden szükséges védőfelszerelést biztosítunk a motorozni vágyók részére, csak úgy mint 2 fő szakoktató állandó közreműködéséről is gondoskodunk.

A pálya mérete: 16 x 8 méter. A pálya felállításához szükséges technikai feltétel: 220V-os áramfelvétel lehetősége. Ezen különleges program lehetőséget nyújt, hogy olyan gyerekek is kipróbálhassák a motorozást, akik otthon, vagy a rendelkezésükre álló körülmények között mindezt nem tehetnék meg.

Vízipark bérlése

Egyedülálló szabadtéri játék vízen, mely minden eddigi kültéri játéktól eltérő újdonság a gyerekek számára. Maximálisan biztonságos körülmények mellett garantált élmény és kikapcsolódás a gyerekeknek.

Retó autók bérlése

Lábbal hajtós négykerekűek, amely a 3-7 éves korosztály számára nyújtanak szórakozást. 6 db retró Moszkvics egész napos használatát, valamint 1 fő segítő személyzet közreműködését tudjuk biztosítani.

 

 

Képek

VideókKapcsolat

Talmácsi István

talmacsiring@gmail.com

+36 30 413 9881

Ficzere Ágnes

ficzere.agnes@gmail.com

+36 30 625 9074

Facebook: Talmácsi Ring

Instagram: Talmácsi Ring